Khamis, Mac 12, 2015

Review: Ephyra


As salam buat pembaca blogger sekalian Hari ni saya nak kongsikan tntang cara saya menjaga kecntikan dlmn dan luaran. Nak tahu? Ephyra lah namanya. Mesti yg x pernah dgr kan? Jom2 kita dgr meh..

Rupa Ephyra ni mcm ni tau..
                       

Ephyra ni banyak kelebihannya. Yg nak kurg berat badan pun boleh..klu nak tmbh berat badan, minum selepas mkn nasi. Lagi satu, pernah x korg ada eye bag? Ha..itu namanya korang kekurgn kolagen dalam badan. Ephyra bertindak sbg vitamin C bg yg ingin menjaga kulit muka.  Ephyra sesuai diambil oleh kanak-kanak dr 4 tahun lagi sampailah dewasa. byk testimoni yang mengatakn Ephyra sgt berkesan. Org pregnant pon boleh ambik. aslkan x ade alahan. Saya bru amik Ephyra sebulan yg lalu. Alhamdulillah..kulit muka dah kurg berminyak dah..










Duta bg produk ni adalah Norman Hakim dan Memey..

Lagi satu, Ephyra ni ada 2 pek. Trial (10 sachet) dan Premium (30 sachet). Dan ada free sabun, shaker, beg serta kalendar. jom cepat2 grab. boleh tgk di fb Oceanlife :)

kita terjah testimoni jom :)





5 comments

12 Mac 2015 6:10 PG

nice share :D nanti nak try ephyra laaa
jemput join
http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

12 Mac 2015 6:25 PG

ephyra memang best :D

12 Mac 2015 7:30 PG

dah penah try ke? sy rasa rugi klu x try dr awl. sbb feedback dia mmg bagus!

25 Mac 2015 10:21 PTG

ephyra memang best.. kami dh minum dh rasa macam jus oren :)

26 November 2015 5:11 PG

kan? skrg ni pun masih amalkan ephyra :)

Catat Ulasan