Selasa, Disember 15, 2015

Review: Aloe Vera Soothing Gel

Hi! Hari ini Fea nak review satu produk Korea yang Fea sedang pakai sekarang. Sangat lembut pada kulit dan tidak sakit. Pada yang ada sakit atau allergic pada kulit, disarankan korang guna gel ini 
Dalam dia warna putih, masa kita nak guna tu, dia macam berair sikit. Sangat jimat dan tak perlu guna banyak2. Guna sikit ja. Kelebihan produk ini adalah, 
1.Tak sakit pada kulit.
2. Sesuai untuk masker muka dan seluruh badan.
3.Untuk rambut pun boleh
Korang pun sedia maklum kan kenapa orang Korea muka cantik je, sebab diaorang pandai jaga kulit muka. Ceh! Baru tahu nama produk ni. Actually, kepada yang sunburn tu memang elok sebab dia khususkan untuk sunburn. Tak payah beli krim bagai. Rugi sangat. Beli gel ni dapat guna seluruh badan. Wangi je badan. 
Harga: RM20 di ig. Boleh cari :) Klau mahal tu mungkin include postage dan caj GST mungkin.
Cubalah! Sangat berkesan :)

6 comments

15 Disember 2015 5:25 PG

selalu tgk sepupu pakai ni. tapi tak cuba pun lagi hihii

15 Disember 2015 6:16 PG

serious ke its good for sunburn???
sbb qila mcm tak pakai langsung cream cream ni hehe ingat nk beli sunburn je tp tak tahu jenama apa huhu
thank u!!!!!

15 Disember 2015 8:32 PTG

cubalah! best tau

15 Disember 2015 8:33 PTG

haah! yang ni memang bagus. Ada banyak lagi produk yang sama dengan yang ni. Tapi function dia sama. trylah

16 Disember 2015 2:01 PG

tak pernah try lagi ni :D

16 Disember 2015 2:01 PG


http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

Catat Ulasan