Selasa, Disember 08, 2015

Review: Shake Herbalife

Hai! Hari ni nak review tentang Herbalife. Herbalife ni kalau tak silap, artis Nurul tu pon guna masa lahirkan anak dia. Tak sangka, Herbalife ni dah makin dikenali di negara orang. Orang barat pun guna tau Herbalife ni. Sebenarnya kawan Fea ni dia coach tau. Kepada yang nak kuruskan badan, nak plan meal secara sihat bolehlah PM dia di  fb tu okey. Dia dah menjadi pengguna setia Herbalife sejak 2012 lagi. Fea pernah baca blog dia, dia minum shake Herbalife secara curi-curi. Hehe, takut punya pasal. Ha, okeylah, mari Fea ceritakan apa kelebihan Herbalife.


Herbalife ni ada jual minuman kesihatan, iaitu orang panggil shake. Shake ikut sukalah, you all nak blender ke, letak air sejuk ke, janji shake. Shake ni sesuai minum pada waktu pagi masa perut kosong. Kenyang, hehe. Macam ephyra, tapi shake ni ada macam-macam perisa. 
Shake perisa Dutch Chocolate


Perisa shake
1.Dutch Chocolate
2.Vanila
3.Capuccino
4.Mixed fruits
5.Cookies and Cream-perisa baru

Memang semua perisa dia tip top lah! Fea memang suka sangat kalau shake macam-macam perisa. Tak adalah boring sangatkan? Asyik perisa yang sama je. Shake ni tahan sebulan tau. Kiranya jimatlah kan. Harga? Ha! Dia cakap nak kasi harga special punya untuk siapa yang berminat. Tak rugi pun, kita ni dah la makan secara tak sihat, jadi apa salahnya kita mulakan tahun 2016 dengan makanan yang sihat?

Nutrisi yang baik, untuk tubuh badan yang baik kan?

Apa lagi, jom kita start a new life with HERBALIFE. Kejap lagi Fea nak terangkan tentang mask Herbalife pulak :)