Selasa, Mei 31, 2016

Review: Nouraa Cleansing & Aura Rezeki-Garam Mandian

Hai! Untuk review produk kali ini, Fea nak suggest pada korang yang selalu mempunyai penyakit seperti sakit kepala ke, selalu rasa tak bermaya  dan ada jugak yang ingin membuang gangguan sihir dan sebagainya, Fea cadangkan korang ambik mandian garam ini. Garam dia berbentuk halus, macam dah diblended, tambah pulak, bila bukak penutup tu bau dia sangat wangi :) 
                                  
Ini contoh produk Aura Rezeki. Yang kembar Fea guna. Fea punya warna ungu. Tak sama. Tapi function dia lebih kurang sama. Yang susah dapat jodoh pun boleh guna. Tapi Fea nak hilangkan sihir sebenarnya, Alhamdulillah, dah masuk 3 hari Fea guna. Tak datang dah mimpi buruk dan yang pelik-pelik. Dan yang lebih Fea terkejut, muka lebih awet muda (Fea dah awet muda sebab walaupun dah 20 tahun, muka tetap sweet gitu..hehe). Jadi korang jangan terkejut tau kalau korang jadi lebih muda daripada yang sebelum ni. Kembar Fea muka dia jadi putih, tak sama macam dulu. 
Garam dia lebih besar. Cantik kan?
Sekarang ada promo, beli 2 RM100 percuma spray Mawar :)

Cara guna:
1. Letak satu atau dua sudu kecil makan garam. Korang pandai-pandailah agak macam mana.
2. Air tu dalam baldi. Dalam 1.5 liter macam tu. 
3.Korang mandi dulu macam biasa. Air garam ini mandi sebagai bilasan terakhir. Air tu kacau 7 kali berserta selawat dan niat. 
4. Mandi
5. Guna setiap pagi (atau sebelum jam 6 petang). selama 21 hari berturut-turut. Lepas tu baru boleh selang-seli. Macam Fea punya 100 hari berturut-turut.

Selamat mencuba. Boleh cari di ig. Search saja okey :)