Selasa, Februari 20, 2018

Luslimlabeb Herbal Slimming Tea

Good afternoon semua! Abaikan background blog yang sedikit pelik tu. Sebab dah lama tak hupdate kan, jadi hari ni aku nak hupdate berkenaan teh herba ni. Nama dia Luslimlabeb. Kenapa teh ni dinamakan Luslimlabeb, sebab teh ni dapat menguruskan badan secara semula jadi, tak kisahlah korang makan makanan segera ke hape ke. Tapi, nam bagi hilang lemak tepu yang bersarang dekat badan,paha korang tu, apa kata korang stop dulu makan benda yang berlemak. Aku cadangkan lah, korang detox dulu badan korang. Nak tahu? Senang je, amik teh kosong, campur dengan lemon dan madu. Boleh buat selama seminggu sebelum consume Luslimlabeb. Ye lah, korang kena lah bagi badan tu peluang nak detox. Kesian badan tu, dah lah nak pakai lama kan. Okeh, kita balik semula kepada teh herba ni. 



Ha, Luslimlabeb ada 3 set tau! (Maaflah set 3 tak dapat,sebab google gambar tak jumpa) Set 10 hari tu merupakan set trial lah bagi yang tak yakin dengan teh herba ni. Tapi aku jamin, teh herba memanglah kesan dia lama sikit, bukan makan pil kurus, makan hari ni esok dah kurus. Kesan jangka panjang macam mana pulak kan? Selalunya, orang amik set 20 hari dan 30 hari. 30 hari ni ada 6 tin. 3 tin pagi dan 3 malam. Setiap tin ni berbeza tau. Aku tak galakkan korang beli satu tin je, sebab 2 tin ni works together. Ha, baruah berat turun.

Nak tahu kandungan luslimlabeb? Meh aku bagi. Luslimlabeb ni ada 13 herba tau! Bukan herba murah weh. Mahal. Kalau tak percaya, cuba korang pergi kedai cina yang jual herba tu, beratus bhai!


 *_Morning Boost (Fat-Loss)_* 💟 MENGANDUNGI 7 JENIS HERBA PREMIUM YG BERBEZA DALAM 1 UNCANG!1) GINSENG ROOT2) GINGER ROOT3) LEMONGRASS4) MATE LEAVES5) CHINESE OOLONG6) DANDELION LEAVES7) FENNEL SEEDS 


 *_Evening Doze Off (Detox)_* 💟 MENGANDUNGI 6 JENIS HERBA PREMIUM YG BERBEZA DALAM 1 UNCANG!1) BURDOCK ROOT2) LOTUS LEAVES3) PEPPERMINT LEAVES4) HAWTHORN BERRY5) FANUGREEK SEEDS6) LIQUORICE ROOT

Nak testimoni? Haa, jum aku belanja testimoni pengguna luslimlabeb.







Ha, nak order Luslimlabeb, boleh contact ya. 

Whatsapp : 0149642308