Status.
Sedang menyiapkan manuskrip.
//Fantasy Island
Segmen Blog Review 2018
Khamis, November 29, 2018 | 4Superstar (s)!

Tengok ramai blogger join giveaway. Kita pun apa lagi, nak join jugak. Sambil-sambil nak cari blogger yang pandai edit blog kita ni. Rasa macam nak tukar baju pulak. Ye lah, dah lama tak tukar baju kan? Masing-masing busy. Eceh!

Blog Shu ni mula-mula kita tekan sited not found pulak. Line internet kita yang slow. Bila refresh lagi sekali, cepat pulak dia naik. Haha, apa-apa pun, Shu punya blog ni kemas. Suka sangat. Tapi kalau Shu buat konsep warna-warni lagi suka (sebab kita suka konsep fairytale). Apa-apa pun, semoga Shu berjaya ya. :)




Older Post | Newer Post
The Author


Assalamualaikum. My name is Nurin. 23 y/o. Lives in Kedah.

Any sponsorship, advertorial, review you can contact me at, mianasrin@ymail.com

Facebook :Nazfea Solehah
Instagram: @nn.ir
Twitter: @nnir_
Whatsapp: 0149642308


Diary About Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Nurin Irsalina

Best View at GOOGLE CHROME!