Khamis, November 29, 2018

Segmen Blog Review 2018

Tengok ramai blogger join giveaway. Kita pun apa lagi, nak join jugak. Sambil-sambil nak cari blogger yang pandai edit blog kita ni. Rasa macam nak tukar baju pulak. Ye lah, dah lama tak tukar baju kan? Masing-masing busy. Eceh!

Blog Shu ni mula-mula kita tekan sited not found pulak. Line internet kita yang slow. Bila refresh lagi sekali, cepat pulak dia naik. Haha, apa-apa pun, Shu punya blog ni kemas. Suka sangat. Tapi kalau Shu buat konsep warna-warni lagi suka (sebab kita suka konsep fairytale). Apa-apa pun, semoga Shu berjaya ya. :)


4 comments

29 November 2018 8:45 PTG

Selamat bersegmen..

29 November 2018 9:49 PTG

@PeRdU cINta

Tq akak hehe. Doakan ya

6 Disember 2018 8:48 PTG

macam menarik segmen ni..
all the best.

11 Disember 2018 7:03 PTG

terima kasih join segmen shu

sebenarnya shu pun masih mencari kot ada yang sudi edit blog shu jadi warna warni. tapi belum jumpa. sebab tu template selalu bertukar. hahahaha

Catat Ulasan