Memaparkan catatan dengan label review. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label review. Papar semua catatan

Jumaat, Januari 02, 2015

Review: Kinoki Detox Gold ,Alpha Arbutin Soap dan Wonder Patch Original


As salam. Hari saya nak review sikit tentang satu produk yang amat berkesan di pasaran. :)

Nak tahu apa dia, ha..mari saya ceritakan.  Harga produk ni rm10 sahaja termasuk pos.

Fungsi utama produk ini iaitu mengeluarkan racun dri bdn,yg mn menimbulkan rasa tidak nyaman pada tubuh. Dengan pemakaian yang teratur anda dapat membantu mengatasi kesihatan dan kecantikan secara aman.



KINOKI DETOX GOLD

Nak tahu apa kinoki ni? Kinoki ni macam orang guna Yoko-yoko tu la. Tapi, ada yang jenama Hisamitsu.Dia ni pun lebih kurang macam tu jugak la. Cuma, kinoki ni lebih istimewa. Pada sayalah, saya pertama kali bru nampak produk ni. Memang saya tahu dia berkesan. sebab dah banyak org guna dah produk ni. x salah klu korang nk mncuba.

Kinoki Detox Gold dapat meningkatkan tenaga tubuh yg lemah dan kurang bersemangat. Ia juga mengendurkan dan memberi keselesaan pada otot dan tendon tubuh,mengatasi lelah dan meringankan tubuh.Tekanan darah juga mnjadi lebih ringan tau. Perasaan stres juga hilang serta sakit kepala semakin berkurangan.
Selain itu, kelebihan Detox Gold ini menjadikn perjalanan darah menjadi lancar. Lagi satu, produk ni dapat meningkatkn imunisasi badan. Wah! menarik kot. Baru fes time jumpa produk ni. Anda tak rugi cuba.

Kita mengantuk tu sebab kita kurang oksigen. Dengan pemakaian kinoki ni, kita terhindar drpd hipoksida (kekurangan oksigen). Ha! Jadi x delah kita mengantuk saja. Macam saya! Hehe..
Jom kita tengok macam mn cara pakai Kinoki Detox Gold. Mesti x sabar2 kan nak baca...

CARA PEMAKAIAN
1. Pertama skali, kaki tu kenalah cuci dulu. byk daki dan kotoran melekat.
2.Keringkn kaki tu. jgn pulak time basah pakai..
3. Ha, sekarg brulah dah boleh pakai. 1 jam sblm tidur tau! jangan masa tidur pulak bru nak pakai..
4. Buka pelekat yg ada pada kinoki tu. Dan tempekkan pd koyo td yg warna kuning.Kuning tu mesti ada tulisan..
5. Koyo ni pakai di tgh2. dan Tempekkan pd kaki masing-masing! Dah siap :)


Ok. Berikut nya saya beralih kepada Alpha Arbutin Soap. Sabun ni mmg sudah popular tau! Ramai org nak cari sabun ni..Tak pernah tgk? Ha, mari saya tunjukkn..

              
Comelnya sabun ni. Pink lak tu! hehe.. ha nak tahu, sabun ni berasal dr Thailand. Patutlah, org sana cantik2! Rupanya guna sabun ni la.

Antara klebihn menggunakn sabun ni ialah..

1. mghilgkan bintik2 hitam, bekas luka dan jerawat
2.sabun ni boleh pakai pd bdn dan wajah
3.sgt bagus utk org nak kulit putih
4. hasil yg sgt memuaskan dan kekal
5. memudarkn pigmentai
6. slmt digunakan, dan tiada kesan smpingan
7. ratakan tona warna kulit

Sabun ni sng je nak pakai. Pakai mcm sabun mandi.


Skrg, kita pergi kpd produk yang terakhir...yeay!! Produk ni hebat tau! Ada jugak yg tak pernah tgk. Sbb produk ni susah nk jmpa. Kat tmpat saya pun saya rasa susah nk jumpa.

              


Antara kelebihan produk ni ialah,

1. Dia sesuai bg yg nak kempiskan perut tu. sbb produk ni buang lemak :)
2. dia jugak terget lemak kita dan jugak selulit di sekitar perut.
3.utk yang tak ade masa nak bersenam, boleh guna produk ni sbb dia selamat.
4. produk ni pakai kat mn2 pon boleh. cthnya, badan,muka, perut kaki dan lengan
5. tahan selama 8 jam tau!
6. mengandungi kafein yg bertindak sbg membakar lemak..emm, saya bru fes time dgr. menarik tu!
7. Reka bntuk yg unik, utk kwsn yg besar seperti perut.

Sekrg ni, wonderpatch ade promosi. Beli 5 percuma 1

Apa tunggu lagi! Jomlah kita grab..
Nak beli??

Ha, ini adalah no dan laman sosial yg korang boleh tgk.

Blog : http://dieybababy.blogspot.com
Insagram : Impiankitaresources
No telfon : 0173305748


Khamis, Januari 01, 2015

Review: Produk Suspa Beauty


As salam semua buat pembaca blog ku sekian.  Saya nak review satu produk yang amat berkesan, ramai pengguna dah berjaya mendapat kesan yg positif..ha! jom kita berkenalan dgn produk Suspa Beauty.

Produk Extra Whitening Face & Body dari Suspa Beauty

EXTRA WHITENING  FACE dan BODY

Antara bahan yang dibuat untuk menhasilkan produk bermutu tinggi ini adalah,

Krim Malam- Rumpai laut, sengkuang
Whitening booster- Buah anggur, aloe vera (lidah buaya), dan juga kaya dengan vitamin E dan A. 
Krim siang- Serbuk mutiara
Sabun wajah-susu segar.

Boeh katakan, semua bahan ini adalah semulajadi dan tiada bahan kimia. tak percaya lagi? Kebanyakan orang yg guna bahan kosmetik yg mahal tu semuanya penuh dengan bahan kimia, tetapi dengan menggunakan produk ni, semuanya ok! Saya berani jamin bahan ini bahan yang bebas drpd bahan kimia.

Antara kelebihan produk ni ialah,

1.hilangkan jerawat
2. hilgkan parut dan bekas kulit teregang.
3. kecilkan pori2
4. bertindk mencerahkan kulit dan tona kulit akn lebih sekata
5. mengawal penuaan kulit
6. mengawal minyak 
7. melembapkan kulit dan gebukan wajah
8. merawat kudis dan gatal2
9. memudarkn jerawat pd wajah
10. boleh jugak dijadikn alas mekap sbb dia akn buat kulit nmpak cerah dgn natural.  x pyh lah kita nak pakai bhn kosmetik yg mahal2.
11. set ini adlh set utk merawat kulit yg bermasalah. tiada kesan sampingan.

Kiranya, bhn ini 100% selmt digunakan :)


Wah..memg saya teruja. Kerana produk ini bukan semua tmpat boleh dpt tau! Harga pulak berpatutan.

Ini merupakan hasil yg terbukti berkesan secara klinikal. Vitamin A dan E merupakan gabungan drpd bahan krim dan minyak Kalendula, Lavender, Rosemary dan Kanomil.

Produk ni bukn sahaja x berminyak, tapi penyerapan dia jauh lebih cepat meresap ke dalam kulit. dan yg paling penting, ia adalah halal!

Sesuai jugak pd org yg kulit dia sensitif.

Harga : RM56 termasuk pos
Trial set thn sampai sebulan

RM139 termasuk pos
Set besar tahan 3 bulan.


Selain tu, dia jugak sesuai dipakai pd tubuh badan. Kiranya tona badan dan muka akan sekata :)


                        

                          

                             

                            

                                  

Berikut ni adalah testimoni para pengguna menggunakan produk ni. Im happy for u.

Ok. Seterusnya kita tgk apa itu Whitening Booster

WHITENING BOOSTER
Produk ni kita pakai apabila waktu malam saja. Ia bekerjasama dgn Night Cream untuk :

1. sbg pelembap
2.merawat jerawt dan jeragat
3.menghalang kedutan dan kedutan pra matang
4. meredakan dan mengawal sunburn pd siang hari.


KRIM MALAM
Suspa Beauty Whitening Set
                           


Ciri-ciri


Mengandungi adunan ekstrak tumbhn yg bermutu tinggi. Krim malam ni adalah satu pilihan yg tepat lah, bila kita nak guna pd waktu malam. Ia akan melindungi kulit drpd kelembapan yg terus hilang. Waktu malam, krim ni bertindak sbg pemulihan dan rawat kulit yg rosak. Kulit juga akan melalui proses penghidratan air (penerimaan air) dan penyuburan. Esoknya, kita bangun dgn kulit yg cerah berseri.

                                     

Kelebihan krim malam ni ialah :

1. memperbaiki, mempaharui dan meremajakan kulit
2. menyingkirkan sel kulit mati
3. meningkatkan keanjalan kulit
4. mencerahkan warna kulit
5. memulihkan kulit yang kusam
6. merawat kesan panas akibat sunburn
7. melembapkan kulit dan menghalang pembentukn parut pd wajah
8. kurangkan jeragat dan bintik-bintik hitam
9. meningkatkan penghasilan kolagen dan kesuburan kulit
10. melembutkan kulit wajah
11. kurangkan kedutan dan anti penuaan
12.anti pngoksidaan
13. anti radang, anti bakteria dan anti kemerahan/pedih



Berikut adalah gmbar testimoni para pengguna setelah menggunakan produk ni :)


                      






                          





                    

              
            
                        


              





              





Ada banyak lagi testimoni tau!! Jangan lupa follow akak comel ni di blog, insta dan fb utk maklumat lanjut.

Blog: http://may2november.blogspot.com
          http://migafamussie.blogspot.com
Fb : Migafa Mussie
Instagram : Migafa Mussie
No telefon : 013 9061208

Nak contact akk ni senang je, boleh add dia di fb atau follow dia di instagram. :) Banyak manfaat tau drpd produk ni. Berseri-seri je kulit.