Isnin, Oktober 05, 2020

Giveaway by ejulz & raydah


Hai semua. Dah lama tak update blog ni kan, last update bila kawan aku meninggal hari tu. Sampai sekarang terasa pemergiannya. Yang hidup teruskan hidup. Yang pergi tetap pergi. Btw, risau jugak kan kes semalam naik. Apa-apapun, sentiasalah berjaga dan peka atas diri masing-masing. Bukan hanya main cakap je, tapi kena buktikan dan kena buat tau. Kita sebagai rakyat perlu patuh SOP yang ditetapkan. 

Okey, aku nak bagitahu kalau korang ada masa free tu boleh join segmen ni ya. Rindunya nak bersegmen. 




1 comment

9 Oktober 2020 12:31 PG

Terima kasih sudi join n support. Goodluck..

Catat Komen