Assalamualaikum semua. Dah lama aku tak buat post kan. Last aku review Sofuto Matcha Family Mart tu. Aku ada saja nak review, tapi aku masih belum rajin untuk buat post haha. Tapi hari ni, aku tengok ramai sangat yang tertarik dengan menu baru daripada Mcdonalds kan, aku pun apa lagi, cepat je gi serbu. Siapa yang tak nak menu viral kan? Betul tak?

Aku sebenarnya waktu pukul 5.30 petang tu, aku masih belum dapat makan nasik lagi, jadi aku pun cuba order nasik lemak dia dengan ayam butter. Ayam tu korang boleh pilih sama ada nak 1 atau 2 ketul, original atau pedas. Aku pilih 1 set dengan 1 ketul ayam pedas. Air amik air mineral je. 



Ayam aku dapat ayam paha. Salutan butter pun nice saja. Tak adalah macam ayam tu nampak banjir macam dekat kedai biasa yang kita selalu order tu. Bagi aku, portion macam ni puas hati. 

REVIEW 

Apa yang menariknya, rasa butter dia just nice. Ada daun kari, cuma aku tak rasa pedas lah butter tu sebab ayam aku amik dah pedas. Jadi memang just nice. Cuma aku harap lah, diorang boleh asingkan kot kuah dengan ayam, sebab nanti ayam jadi soggy. Sesetengah orang dia tak suka makan ayam soggy. Jadi hilang rasa rangup ayam tu. 

Tapi, seriyes sedap! Aku pun mungkin kalaulah diorang buat menu ni sebagai menu tetap, aku akan beli. Bagi tekak aku, rasa dia sedap! Aku tak beli lah burger dia sebab aku nak makan nasik. Mungkin lain kali aku akan beli tau. 

Kalau korang nak pertama kali cuba, korang boleh cuba rasa burger dia dulu. Kalau tak nanti taklah membazir. 

Okey baiklah. Kalau korang dah rasa, korang boleh komen dekat post aku tau. Selamat membaca.