Giveaway Contengan Cuya

 


Assalamualaikum semua. Cuya ada buat giveaway tau. Jadi kalau korang nak join, korang boleh tekan banner ni ya. 

Syarat-syaratnya:

1) Wajib Follow blog ni.
2)Copy banner, tajuk dan backlink ke blog ni.
3) Copy mana- mana gambar yang Cuya lukis korang rasa korang suka dan paste dekat entri korang.
4) Beritahu sebab kenapa nak menang giveaway ni?
5) Paste link korang di ruang komen entri ni

Hadiah Lukisan Digital  

Pemenang pertama 
Dapat dua lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)

Pemenang kedua & ketiga
Dapat satu lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)

Saguhati x 2
Dapat satu lukisan garisan

Hadiah di atas ni korang boleh bagi gambar korang untuk dilukis.
Lepastu korang boleh print sendiri dan framekan..


Pemenang akan ditentukan oleh cabutan parents Cuya.

Tarikh tamat giveaway :

5 OKTOBER HINGGA  19 OKTOBER 2022


Okeylah, aku suka gambar yang ini, 


Sebab apa aku suka gambar yang ni? Sebab aku rasa gambar ni banyak membawa makna dalam hidup kita. Aku rasa semua orang pernah mengalaminya kan? Sebab apa aku nak menang giveaway ni? Sebab aku nak jugak dapat merasa orang lukis potret aku dalam versi kartun, bolehlah aku letak sebagai wallpaper dalam phone haha. 


Hehe, okeylah setakat ini sahaja post aku. Jangan lupa join giveaway ya!




14 comments

  1. Terima kasih sebab join! Nanti Cuya update senarai peserta

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Nurin. Semoga ada rezeki untuk awak...

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen Nurin... All the best!

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yang sama. hehe. All the best awak! saya follow #461

    ReplyDelete
  5. haii...sape pemenang tu dah tengok lom? hehe https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2022/10/pemenang-giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  6. Ohh dah tamat dah Giveawaynya. Tahniah untuk yang berjaya.

    ReplyDelete

© Blog Nurin Irsalina
Maira Gall