Giveaway Birthday October Aini

 


Assalamualaikum, hari ni nak bagitahu korang yang kak Aini sedang buat giveaway sempena birthday dua. Selamat hari lahir aku ucapkan, semoga sentiasa murah rezeki, bahagia di samping keluarga dan panjang umur. Wah, katanya dia dah memasuki usia 40 an. Jauh jugak jarak umur kita yang di pertengahan 20 an ni hehe. 

Masih sempat lagi korang nak join giveaway ini tau. Tarikh tutup 10 Oktober 2022. Syarat dia pun simple saja, tak susah pun. Hadiah katanya tak tetapkan lagi, so stay tuned! Jom bersama-sama memeriahkan giveawaynya. 

Sekian!


11 comments

© Blog Nurin Irsalina
Maira Gall