Assalamualaikum, maaf dah lama tak update post kan, sebab aku sekarang fokus dekat blog kedua, baru saja aku post tentang cerita yang aku dah tengok. Kalau korang free, korang jemputlah follow blog kedua aku ya. Korang boleh follow di SINI

Baiklah, kali ni aku nak join satu giveaway daripada Mamapipie setelah sekian lama menyepi. Antara post yang menarik minat aku adalah post berkaitan dengan Trip ke Legoland

Sebab aku tak pernah pergi ke Legoland, jadi aku harap dengan entri ni aku boleh jadikan panduan bila aku merancang ke Legoland nanti. Thanks Mamapipie buatkan entri pasal ni, sekurang-kurangnya aku boleh merancang apa yang patut aku bawak dan jugak boleh tengok bajet berapa yang diperlukan. 

Oh ya, kalau korang berkesempatan nak join giveaway ni, korang joinlah. Mana tahu boleh tambah kenalan lagi kan. 

Baiklah, sampai sini sahaja entri kali ini.