Sumpah rasa down bila tengok kawan-kawan, family orang lain dan orang teristimewa pakai baju sedondon pergi event, pergi berkelah dan pergi bercuti? Jangan risau, sekarang ini korang boleh dapatkan baju sedondon dengan Yenz! 

Apa kelebihan jika korang beli baju dengan Yenz? 

Material baju Yenz sangat sejuk dan menyerap peluh, di samping membuatkan korang rasa selesa apabila keluar walaupun cuaca panas. Tambahan pulak, baju Yenz ini didatangkan dengan pelbagai design yang menarik dan cantik. 

Pilihan design baju Yenz

Berikut akan aku kongsikan gambar-gambar instafamous memakai baju dari Yenz ini ya. Nampaknya mereka pun menjadikan baju Yenz ini satu pilihan yang sesuai untuk OOTD! Confirm tak menyesal!







Apa yang korang akan dapat jika beli baju Yenz?

Korang, sekarang ini Yenz akan membuat cabutan bertuah, sesiapa sahaja yang membeli baju dengan Yenz, korang berpeluang untuk memenangi Iphone 13 bernilai RM6999 dan juga kepada OOTD terbaik akan memenangi RM500 cash! Menarik kan? 


Jenis pilihan baju berserta harga

Lengan panjang- RM80
Lengan pendek-RM 70
Flash sale baju berserta hoodie (free gelang+ free lagi baju Yenz)-RM149

Cup! Nanti dahulu, ini adalah harga sebelum promosi ya, jadi jika korang nak dapatkan baju ini dengan harga promosi, korang boleh ke link ini ya. Nyatakan korang lihat dari mana promosi baju ini ya masa korang PM seller ini untuk beli. 

Beli baju Yenz


Baiklah, setakat ini sahaja entry untuk kali ini, selamat membeli belah!