Alhamdulillah, baru berkesempatan nak tengok pageviews dekat blog. Dah cecah 77000! Rasa tak percaya dah naik ke angka ini. Dulu rasa susah sangat nak naik pageviews ni. Lagi tak update, selagi tulah asyik berhabuk tak tentu arah, haha. 

Rasa terharu, sebak semua ada. Iyalah, nak cecah 1 juta macam lambat lagi, jadi cukuplah boleh berbangga dengan 77 ribu ni betul tak?

Rasa macam nak bagi hadiah saja sesiapa yang rajin dan screenshot pageviews kita 78 ribu, 79 ribu and so on. Kalau kita buat ni, ada tak yang nak join ya? Ini tiada paksaan tau. Siapa rajin skodeng blog kita, mesti dia sempat screenshot betul tak? 

Kalau korang ada cadangan hadiah, korang boleh letakkan komen di bawah ya, inshallah aku akan baca. Cuma nak balas tu ambil masa sikitlah, sebab bukan 24 jam aku bukak blog. 

Okay baiklah, setakat ini sahaja entry aku kali ini. Terima kasih pada korang yang datang singgah blog aku ini ya.